به نام خدا و براي خدا
اول سلام و بعد سلام و سپس سلام / با هر نفس ارادت و با هر نفس سلام
گويند؛ روزي ي در راهي بستهاي يافت که در آن چيز گرانبهايي بود و دعايي نيز پيوست آن بود. آن شخص بسته را به صاحبش بازگرداند. به گفتند: چرا اين همه مال را از دست دادي؟
گفت: صاحب مال عقيده داشت که اين دعا، مال او را حفظ مي کند و من مال او هستم، نه دين! اگر آن را پس نمي دادم و عقيده صاحب آن مال خللي مي يافت، آن وقت من، باورهاي او نيز بودم و اين کار دور از انصاف است.
رئيس جمهور بر اساس اصل 121 قانون اساسي در مجلس شوراي اسلامي در جلسهاي که با حضور رئيس قوه قضاييه و اعضاي شوراي نگهبان تشکيل ميشود به ترتيب زير، سوگند ياد ميکند و سوگندنامه را امضاء مينمايد.
بسماللهالرحمنالرحيم
«من به عنوان رييس جمهور در پيشگاه قرآن کريم و در برابر ملت ايران به خداوند قادر متعال سوگند ياد ميکنم که پاسدار مذهب رسمي و نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي کشور باشم و همه استعداد و صلاحيت خويش را در راه ايفاي مسئوليتهايي که بر عهده گرفتهام به کار گيرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلاي کشور، ترويج دين و اخلاق، پشتيباني از حق و گسترش عدالت سازم و از هر گونه خودکامگي بپرهيزم . و با استعانت از خداوند و پيروي از پيامبر اسلام و ائمه اطهار عليهمالسلام قدرتي را که ملت به عنوان امانتي مقدس به من سپرده است همچون اميني پارسا و فداکار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملت پس از خود بسپارم.»
سئوال: آيا رئيس جمهورمان بر اساس سوگند خود در برابر قرآن و نمايندگان مجلس، امين دين و مال مردم بوده است؟!
آيا محبوبيت زير 7 درصدي حسن روحاني، گوياي يده شدن دين و مال مردم توسط او نيست؟
والسلام
درباره این سایت